Fasandræberne

Fasandræberne

By Jussi Adler-Olsen

 • Release Date : 2012-03-07
 • Genre : Crime & Thrillers
 • FIle Size : 1.12 MB
Score: 4.5
4.5
From 129 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Fasandræberne I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af de mest velhavende familier i Danmark. Men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges, indtil en af de mistænkte ni år senere melder sig og tilstår, at han stod bag mordene. Dermed er sagen tilsyneladende opklaret. 

Men af uransagelige årsager lander mappen med sagens akter imidlertid på skrivebordet foran vicekriminalkommisær Carl Mørck, der er leder af politiets Afdeling Q. Carl Mørck er i første omgang overbevist om, at sagen må være havnet hos ham ved en fejl, men da han begynder at grave lidt i materialet, opdager han at noget er rivende galt.

Sammen med sin assistent Assad begynder Carl Mørck nu at efterforske en sag, der trækker spor fra den usle posedame Kimmie til tre af landets mest magtfulde mænd, der leder desperat efter hende, fordi hun har en viden, som kan knuse dem. Men finder de hende? Og er det virkelig, hvad de ønsker?

Klapjagten er begyndt!

Reviews

 • Spændende hele vejen i gennem

  5
  By Philip Risvad
  Rigtig god bog, som fanger en fra start. Den bedste og mest fængende i rækken om afdeling Q!
 • Min nye yndlingsforfatter

  5
  By Kanon læsning
  Havde hørt om Jussi og hans bøger, men ikke været specielt interreseret i at læse noget af ham, men "faldt" ved et tilfælde (hvis sådan nogle findes) over "kvinden i buret", og så var jeg solgt! Han skriver genialt, har humor, menneskelighed og forstår at fange læseren med spænding, ondskab, empati - ja al verdens menneskelige egenskaber på både godt og ondt - så man bare må læse bogen til ende hurtigere end lynet. Jeg har leet, smilet og gruet under læsningen. Kan svært anbefales!

keyboard_arrow_up